Wordpress website

Wanneer je zelf de touwtjes in handen wil nemen na het opleveren van je website is Wordpress een uitkomst. Zonder veel moeite kunnen modules worden toegevoegd. Dit CMS heeft miljoenen gebruikers wereldwijd en biedt de mogelijkheid om gratis en betaalde plug-ins te doorzoeken en te installeren.

Dit is tegelijk ook de keerzijde van dit CMS. Op maat gemaakte modules zijn een stuk moeilijker, tijdrovender en daardoor kostbaarder om toe te voegen. https://wordpress.com/

Wat biedt WordPress je?

Van origine is wordpress een CMS om een blog te plaatsen. Over de jaren is dit systeem uitgebreid tot een allround CMS met mogelijkheid tot uitbreiding. Wij maken websites in WordPress op basis van templates of compleet maatwerk.

Het voornaamste wat wordpress je bied zijn de vele standaard opties. Deze opties zijn er om je het beheren van de website zo eenvoudig mogelijk te maken. Ook is het mogelijk om je WordPress website om te bouwen naar een webshop. Echter zijn er ook systemen die er voor zijn gemaakt om als webshop te dienen zoals bijvoorbeeld Opencart.

Ik wil een website met WordPress