Website Haust online

In opdracht van onze partners Delta3 en Alterego Marketing heeft Qlic het technische aspect van de nieuwe website van Haust verzorgd. De website is eenvoudig te beheren in een Content Management System. Daarnaast bevat de nieuwe website veel bijzondere elementen.

Revolution slider

De website van Haust maakt gebruik van de jQuery slider genaamd "Revolution Slider". Deze slider kan afbeeldingen, video's en bijschriften op een fancy manier tonen. Zo sliden elementen van verschillende plekken, zijn er 3D-overgangen mogelijk en kan de manier van overvloeien worden ingesteld. De slider is volledig mobiel vriendelijk.

jQuery uitschuif tool

Verschillende pagina's, waaronder de Nieuwspagina, bevatten een jQuery code die het "uitschuiven" mogelijk maakt. Door te klikken op "lees meer" wordt het kader groter en is er meer plek voor informatie. Uiteraard kan het kader ook weer ingeklapt worden.

Pageflip (geschiedenis)

Een andere bijzondere tool is de Page Flip jQuery Tool. Met deze tool is het foto album gemaakt. De pagina's kunnen omgevrouwen worden door te klikken op de hoekjes. Ook kan het hoekje beet gepakt worden. Je kan de pagina dan handmatig omkrullen. Een leuk detail is de jQuery lightbox, welke zichtbaar is wanneer je op een foto uit het album klikt.

jQuery Carousel & Share-it

Op de assortimentpagina wordt gebruik gemaakt van een mobiel vriendelijke carousel. Deze is zelfs met de vingers (touchscreen) te besturen. Bij het klikken op een verpakking verschuift de informatie er onder. Je hebt zo de juiste informatie bij de juiste verpakking. De toastjes zijn te delen via Social Media. Ook hiervoor wordt jQuery gebruikt.

De website van Haust bevat nog veel meer leuke elementen. Zo veranderd de achtergrond afbeelding mee met de grote van het scherm, kan je zelf een lekker recept insturen en zijn alle recepten overzichtelijk te bekijken en te filteren (zoeken op ingredient).

In 2014 zal er nog een extra leuke functie toegevoegd worden aan deze prachtige website, daarover later meer.

 

Marijn Poelman
Qlic

Terug naar overzicht